Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 14 octombrie 2016

Muzica antigrindină a trupei Ad Hoc

E rupere de nori în suflet, iar prăpădul lăsat în urmă de uragan se înlătură greu?
Uneori valul interior și copleșitor de căldură din suflet  se ciocnește de  aerul înghețat de la poli, producându-se ruperea de nori care întunecă rațiunea, întrerupe orice sursă de lumină, trăsnește totul, carbonizează speranțe și inundă bucurii.
Furtuna din suflet are efecte devastatoare, de aceea terapia prin artă reprezintă canalul de scurgere a energiilor distructive către exterior.
Muzica trupei de punk acustic folcloric medieval transilvănean, Ad Hoc are efectul rachetelor antigrindină. O asculți, iar balaurii veninoși de pe cerul tău se sparg și stihiile se dezlănțuiesc pe scenă sub forma unor sunete, imagini și versuri fantastice.
Ei alungă răul care te invadează, lucrurile aparent minore care te erodează din interior, în Grădina Zmeilor, iar succesul este garantat fiindcă folosesc arme eficiente care ne hipnotizează muzical: vioara, mandolina, cavalul, vocea și poveștile, chitara, sintetizatorul și tobele.
Pe 27 octombrie 2016 la Club Fabrica din București putem asista în direct la actul de magie albă al trupei Ad Hoc: spargerea melancoliei, alungarea energiilor negative, minuni realizate prin lansarea primului videoclip 360 de grade al noului single Furtuna II”.
Bărbatul nefericit în dragoste, costumat în Zburător, își poate găsi sufletul pereche la spectacol. Se spune că Zburătorul este bărbatul transformat în demon după moarte fiindcă a divinizat toată viața o femeie și a murit răpus de dragostea neîmpărtășită, de aceea el chinuiește toate femeile de pe pământ!
Dacă e rupere de nori în suflet, trupa Ad Hoc este racheta antigrindină care face să apară soarele! Dacă ne simțim captivi într-un oraș banal, într-o instituție care ne macerează timpul și sănătatea, muzica lor ne duce în Grădina Zmeilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu