Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 3 octombrie 2016

Peripeții pe autostrada câștigurilor financiare...


Pe autostrada câștigurilor financiare se circulă nebunește fiindcă se organizează adesea curse clandestine de mașini! Depășiri pe muchie de cuțit, derapaje, șicane în trafic, condusul pe contrasens cu viteze amețitoare devin deja obișnuințe aici. Partenerii de întrecere îți cer adesea combustibil împrumut, făgăduind că la prima benzinărie vor returna și dau țeapă. Rămâi așa în „pana prostului” în plin trafic și ești înjurat, claxonat, șifonat de cei grăbiți să ajungă la finish.
Câștigi și rămâi viu în același timp numai dacă te lași condus de randament, de aceea din 21 septembrie, Bursa de Valori București organizează un circuit financiar adevărat, desfășurat pe parcursul a patru luni de competiție, pentru cei care se lasă conduși de randament. Orice persoană care a împlinit 18 ani se poate înregistra între 15 septembrie și 16 decembrie, 2016 la unul dintre Brokerii autorizați, își conduce atent investițiile după primirea celor 10 lecții, iar cei care obțin cel mai mare profit vor fi medaliați.  Important este să fii în primii 20 pentru a câștiga un premiu, dar simpla participare certifică o experiență financiară incontestabilă.
Medalia de aur reprezintă visul oricărui participant, mai ales că premiul I constă într-un autoturism Dacia- Duster Laureate, însoțită de o poliță Casco completă și de RCA achitat pentru 12 luni. Argintul se concretizează în cumpărături în valoare de 3000 de euro pe eMag, bronzul într-o excursie de 7 zile pe plaiuri mioritice. Recompensele sunt generoase și numeroase, iar lucrul cel mai important îl reprezintă alegerea companiei care să te conducă la randament.
O mașină bătrână, pe care o dor șalele și tușește, te va lăsa la jumătatea cursei. Nici autoturismele de lux care întrețin doar mitul opulenței nu sunt croite pentru cursele randamentului financiar.
Societatea Energetică Electrica S.A este o alegerea înțeleaptă fiindcă oamenii vor avea mereu nevoie de energie, atât în familie, cât și pe stradă sau la locul de muncă. Viața nu poate fi concepută actualmente fără energie electrică. De la simpla călătorie cu metroul sau cu troleul, la prepararea hranei și păstrarea acesteia în condiții igienice, la desfășurarea examenelor naționale, iluminatul public al străzilor noaptea și momentele de delectare petrecute în fața computerului sau televizorului, la bolnavul care este conectat la viață prin intermediul aparatelor, toate aceste aspecte ne demonstează că energia electrică întrețin existența umană așa cu fac apa, hrana și aerul!
Antibiotic S.A. merită aleasă fiindcă mediază lupta dintre viață și moarte în favoarea vieții. Distrugerea microbilor a devenit o necesitate în societatea actuală, cu atât mai mult, cu cât aceștia au devenit mult mai rezistenți și greu depistabili. Avem nevoie de antibiotice de calitate pentru copiii noștri, pentru cei dragi, pentru combaterea bolilor infecțioase! Să inveștești în acest domeniu reprezintă datoria morală a fiecărui participant, chiar în circumstanțele în care randamentul financiar nu ar fi garantat!
Albalact S.A apără produsele de calitate românești, oferind orășenilor cele mai sănătoase și bune produse lactate din lume!
Să ne-ntâlnim la Raliul Câștigurilor Finaciare organizat de Bursa de Valori București, stimați cititori!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu