Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 19 octombrie 2016

Nota 10 pentru lucrarea de doctorat Conectica, neplagiată


Un doctorat în conectică reprezintă drumul sigur către succes în societatea actuală. O lucrare documentată, originală, inovatoare se poate realiza numai în colaborare cu magazinul Conectica.
10 ani de activitate la cote înalte înseamnă nota maximă la lucrarea de doctorat neplagiată și net bun în toată casa.
Concurența în domeniul conectivității din România este foarte mare deoarece  țara noastră ocupă primul loc în Europa la proba de viteză a internetului și locul 5 în lume. Pentru a deveni campioni ai lumii la viteza internetului, trebuie să dublăm rezultatele și să egalăm în acest mod performanța Coreei de Sud, dar ne putem mândri cu faptul că deținem o viteză de două ori mai bună ca a Statelor Unite ale Americii.
Ce înseamnă internet bun? O conexiune sigură, chiar și în zilele de furtună, fiindcă ai nevoie să fii racordat la univers virtual, când nu poți ieși din casă și este util să știi buletinul meteorologic când toarnă cu găleata, iar locuința ta se află în calea apelor sau înainte de plecarea în concediu să iei la tine echipamentul adecvat. Acoperire maximă la viteză maximă mai ales când ai de redactat teza de doctorat și timpul te presează. Sursele de documentare trebuie să se deschidă/descarce la primul click, modificările să se salveze automat, dacă se poate pentru că de multe ori întreruperile de energie electrică au provocat „dispariția pe Apa Sâmbetei” a muncii de cercetare ce se măsoară în ani de muncă.
Un router wireless asigură pacea internautică a familiei, fiindcă atât computerul, cât și laptopul sau tableta pot naviga în voie, iar accesul la internet nu este restricționat. Copilul nu plânge să i se facă loc să se joace în timp ce tatăl face programare sau mama realizează o prezentare pentru simpozionul la care este invitată.
În companiile mari, routerul performant învinge armata de cabluri inutile în care s-ar putea împiedica angajații.

Router AC1900

Acest model cu două bande de semnal are o viteză mare de transfer și poate fi utilizat și într-o afacere de familie. Frecvența de 2.4 GHz asigură un semnal bun pe o rază mare de acțiune, prin urmare îl recomandă.
Dacă aveți nevoie de un semnal extins pe raze mici de acțiune ( să păcătuim jucându-ne virtual) este dezirabilă frecvența de 5 GHz.
Cele trei antene ale routerului AC 1900 garantează internet la foc continuu în toată casa, iar cele două porturi USB partajează cu ușurință filmele sau fișierele între dispozitive. Eleganța și funcționalitatea sunt însoțite de livrare gratuită și o reducere de 13%.

Cabluri HDMI

Investiția este necesară  fiindcă asigură acuratețea semnalelor video și audio. Aceste cabluri sunt foarte rezistente în timp, având durabilitate maximă, viteză mare și sunt retro-compatibile.

10 ani de comercializare a produselor de conectică, nota 10 la teza de doctorat în conectică 

Am fost provocată de către www.conectica.ro să le ofer cititorilor informații despre produsele de calitate din domeniul conectivității în mod onest, fără să plagiez. Înscriu materialul în proba a șaptea a Superblogului 2016 considerându-mă îmbogățită informațional.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu