Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 16 octombrie 2016

Decor edenic de Crăciun cu EVAMBIENT


În curând iarna își va scutura rochia albă de mireasă peste ținuturi. Va fi ger, va fi ceață, băncile din parcuri vor fi ude, străzile impracticabile, doar casele rămân cetăți de rezistență ale asediului necruțător al intemperiilor.
Cu o baghetă magică EVAMBIENT ne decorează edenic locuințele. Porțile Raiului sunt larg deschise, iar exponatele de calitate ne așteaptă cuminți: mobilă modernă, corpuri de iluminat, amenajări interioare, textile, decorațiuni și reduceri. Totul este de calitate, niciun produs nu este otrăvitor, financiar vorbind, și totul este accesibil.
Decorul edenic de Crăciun al casei mele va asigura confortul trupului și al sufletului,  fi-va izvor de bucurie pentru ochi,  mângâiere pentru oasele sau picioarele mele obosite, motiv de admirație pentru vizitatorii care-mi vor călca în zilele de iarnă. Voi evalua cu atenție cele 4497 de produse de mobilier pentru alegerea perfectă! Fiecare raion pare un soi de „pom al vieții”, adică pe același ram cresc zeci de fructe. Mai întâi trec printre scaune: obișnuite, pentru bar, pentru birou, cu role sau fără sunt atât de frumoase, încât mi se taie respirația. Aș umple casa de scaune, dacă împărat nu ar fi patul, ministru biroul și sfetnic al împărăției personale, biblioteca!
Urmează mesele: pentru sufragerie, pentru camera de zi sau birouri, fotoliile în care îți îngropi îngrijorările și te abandonezi în brațele dulci ale somnului, canapelele luxoase, colțarele practice și paturile suverane. Diversitatea este la ea acasă, fiindcă mai am de străbătut aleea banchetelor, voi trece în vedere dulapurile umile care asigură ordinea din casă, garderobele, noptierele, polițele, vitrinele, articolele pentru copii și culcușurile pentru animale.
Pentru visul alb, m-am hotărât ca dormitorul să-mi fie ocean de ninsoare...Eu, regină a casei, să dorm în patul dublu cu perdele, iar când fereastra îmi arată fața dezolantă a peisajului să mă pot izola complet în împărăția imaginației...Merit un pat alb, din lemn masiv de mango de dimensiuni generoase!

Cum nu pot lenevi toată ziua, voi decora hibernal cu cea mai frumoasă mobilă de living și camera de creație.
Bibiloteca RED CABIN va aduce aerul acela de vechi, de misterios în sufragerie și va fi muza mea cotidiană. Sper ca lemnul ușor din brad să-și mai păstreze parfumul discret și să-mi șoptească povestea pădurilor de pe vârfurile munților, chiar dacă a ajuns piesă de mobilier!
 Pentru că mă sunt norocoasa care a strâns  multe cărți încă din copilărie și ador fructele românești, voi păstra tezaurul de înțelepciune cu rafturi în formă de pere și mere colorate fiindcă orice bibliotecă este o livadă pe rod!
Galeria de fotolii este un adevărat labirint. 471 de produse din care trebuie să aleg? Spațiu al suferinței, patul lui Procust îmi ascute spiritul practic: un fotoliu trebuie să fie confortabil, ușor, rezistent și să nu se păteze.
-Varsă tu cafea sau ciocolată când ațipești cu ceașca plină în mână și așteaptă ca bietul fotoliu să nu se păteze, aud în imaginație reproșul mamei!
Aici se poate! Fotoliul FYNA, galben-muștar cu picioare din lemn de fag, are o pernă inclusă, cântărește doar 19 kilograme și este îmbrăcat într-o țesătură antipată.
Am avut nevoie de multe zile să mă hotărăsc, astăzi plasez comanda, apoi îmi decorez casa. Mai este puțin, iar Moș Crăciun vreau să-mi aducă un cadou suplimentar că-l voi primi într-o casă de vis din care nu se va mai lăsa dus. Să nu aud că refuză cafeaua de teama că obosit fiind va ațipi cu ceașca plină-n mână și va vărsa licoarea magică pe fotoliu!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu