Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 3 octombrie 2016

Trupa Byron ne unește prin muzică


1 decembrie, 2006 ningea cu metafore, cu melodii fascinante, cu voci care mi se-ntipăreau în minte...Byron mă vrăjea cu mesajele pe care le transmitea oamenilor. Trupa decanta suferința umanității, oferea rețete de supraviețuire, ștergea lacrimi propunând terapia prin râs, construia o nouă ordine mondială coborând Raiul pe pământ.
Au trecut 10 ani de la primul concert al trupei Byron și le doresc din suflet să împlinească 100 de ani împreună și să ne farmece un mileniu cu cântecele lor. Tot ceea ce ne-au dorit acești băieți talentați nouă, ascultătorilor, să li se-ntoarcă însutit, prin urmare:
-Visele să se plimbe mereu de mână cu cele ale persoanelor iubite!
-Să alunge lacrimile pentru totdeauna râzând!
-Să râdă când cei din jur știu să pună întrebări care dor!
-Să nu poarte niciodată haine care strâng!
-Să nu le sece niciodată izvorul metaforelor!
-Să nu piardă niciodată dexteritatea de a alunga răul din jur!


-Turneul prin țară la împlinirea celor 10 ani de activitate să unească în spirit și în gând toți iubitorii de frumos și spectacolele să se desfășoare „cu casa închisă”!
- Pe 21 octombrie, Cluj, Form Space să sărbătoriți alături de participanții la concert ziua recoltei aplauzelor! Ascultătorii să nu se mai oprească din ovații, succesul să plutească în aer, aromele toamnei, culorile frunzelor și gustul mustului să se imprime  în cântece!
- 29 octombrie, Timișoara, Sala Polivalentă CCIAT la târgul muzicii adevărate, oamenii să vină în număr cât mai mare și să nu se mai lase duși!
-4 noiembrie, Constanța, Doors Club, să se consemneze în istorie și în Cartea Recordurilor faptul că trupa Byron a alungat norii, ploaia și frigul, umplând cămările sufletelor de bunătăți!
- 5 noiembrie, Galați, Daily Pub, muzica voastră să alunge melancolia autumnală!
-11 noiembrie, Iași, Casa de Cultură a Studenților , 12 noiembrie, Bacău, Berăria Valhalla, 18 noiembrie, București, Fratelli Studios tinerii să vă aleagă ca modele, să-și conducă viețile după mesajele voastre constructive-metaforice!
- 26 noiembrie, Pitești, Hush Club să pregătiți inimile spectatorilor pentru sărbătoarea Crăciunului! Să fiți mesagerii iubirii adevărate, iar succesul să vă mobilizeze, fără să aducă în comportamentul vostru infatuarea!!!

Biletele pentru concerte au prețuri speciale de pre-sale și s-au pus în vânzare pe iabilet.ro (pentru spectacolele de la Timișoara, Iași și Cluj) și pe biletmaster.ro (pentru evenimentul de la Cluj).


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu