Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 9 octombrie 2016

City break cu Ryanair...


Vântul ia pe aripile sale doar frunzele ușoare, dar și pe acestea le distruge. Pe cele uscate le duce departe, pe cele verzi le prăbușește în ape. M-aș sui pe aripile unui cocor să cuceresc înălțimile, dar aș frânge inima păsării fragile. Pasărea de argint care lasă drumuri de fum alb în marea limpede și răsturnată deasupra capetelor noastre este visul oricărui copil. Să străpungi norii la înălțime, iar copiii de pe pământ să arate cu degete fragede urmele drumului tău la bordul păsării de oțel cucerind eterul, iată aroganța aroganțelor! Fluviile să ți se pară fire anemice de ață, oamenii vietăți minuscule care se agită ca furnicile în furnicar, ogoarele țesături șterse, orașele jucării pentru copii. Spectacolul călătoriei aeriene va fi mai fascinant decât vacanță europeană, destinația de weekend prelungit sau city break low cost. 
Acum, visul copilului de odinioară se poate împlini și el dăruiește zborul celor pe care-i iubește. Avionul a devenit deja o obișnuință, iar în curând vom călători cu navele spațiale. Un drum în siguranță de la pământ până la cer dus-întors rămâne un cadou de neuitat, amintire de diamant pentru familie!
-Dar pasărea de oțel se poate prăbuși, îmi spune temător copilul. Ce facem dacă vom ateriza în craterul unui vulcan activ sau în lumea urșilor polari și a gheții?
Tocmai săptămâna trecută am văzut un documentar cum supraviețuitorii unui accident aviatic se hrăneau cu părți din trupurile celor decedați ca să supraviețuiască. Speriat, micul prinț dorește să-mi spună că asta-i cruzime, nu generozitate...
-Dragul meu, îngeraș, chiar nu ai auzit de Ryanair??? 117 milioane de pasageri călătoresc anual cu ei, dețin recordul de siguranță de 31 de ani pentru că toți cei 10 000 de profesioniști care ne monitorizează zborul au grad înalt de calificare în aviație! Ryanair este amiralul cerului. Să știi că sunt mult mai numeroase accidentele rutiere decât cele aviatice, iar documentarele exagerează uneori.
-Atunci vreau la Dublin eu, tu, tata, bunicul și bunica și mătușa!
Copilul acesta nu are gusturi rele de loc, în plus ține la confortul lui. Penuria de timp ne îndepărtează uneori, de aceea găsesc înțeleaptă propunerea lui. Îmi voi reuni familia în înaltul cerului, iar după spectacolul aerian vom poposi în Irlanda.
Facilitățile călătoriei în familie atenuează cheltuielile. Dovada o am aici:
În plus, dincolo de costul biletelor, adevărat chilipir, beneficiem de: reducere bagaje copii 50%, 50% reducere îmbarcare prioritară copii, același procent de reducere la asigurarea pentru copii și pentru familie.
 -Motivează-ți alegerea îl rog pe „Împăratul familie”!
-Irlanda este una dintre cele mai bogate țări din lume, în plus, aici triumfă liberatea sub toate formele ei: civilă, economică și a presei! Stâncile Moher sunt interzise cardiacilor și celor care au rău de înălțime, acum 60 de milioane de ani, vulcanii activi au construit Giants Cansway, coloane hexagonale care au supraviețuit intemperiilor (sursa fotografie este următoarea)
în mormântul preistoric Newgrange există un dispozitiv natural de măsurare a timpului, după cum vezi, mi-am făcut temele! Spuneai totuși că nimic nu se compară cu spectacolul aerian, deci să ne pregătim sufletește să primim botezul călătorie celeste cu Ryanair!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu