Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 3 octombrie 2016

Dacă viața îți oferă numai lămâi, comandă-ți caricaturi!

O vorbă înțeleaptă spune că „Dacă viața îți oferă doar lămâi, transformă-le în limonadă!”, parafrazând voi spune:„Dacă viața îți oferă numai lămâi, comandă-ți caricaturi!”
Din cele mai vechi timpuri românul a învățat să facă haz de necaz să treacă mai ușor peste greutățile vieții. Nimic nu înfrumusețează mai mult existența monotonă, decât acestă strategie dublată de dragostea pentru artă! Optimismul și arta ne transformă zilele mohorâte în clipe de neuitat, locul frământărilor și marilor dileme umane în Rai al liniștii depline...
Comandă Caricaturi ne stă la dispoziție, sfătuindu-ne să facem întotdeauna cadouri valoroase celor dragi.
Darurile valoroase sunt acelea realizate cu mult suflet, implică doză maximă de creativitate, ți se strecoară în inimă și rămân neuitate toată viața. Când primești un astfel de cadou îți dau lacrimile de fericire și îți amintești de el cu emoții și după decenii.
Scene, portrete și invitații de nuntă sunt realizate cu mult talent și dăruire de către artiști, totul este executat manual, nimic nu este contrafăcut, prețurile sunt de acum patru ani, în ciuda experienței și a calității operelor de artă. Clientului i se pune la dispoziție o schiță a lucrării finale, iar acesta poate solicita retușuri în cazul în care lucrarea nu-l satisface. Scenele pun mereu în valoare „personajul”, iar acesta este construit în funcție de fotografii și de mărturiile apropiaților. Scena seamănă caricaturii din presă de aceea vine cu umor bun la pachet. Avem nevoie de umor pentru a depăși mai ușor încercările vieții.
Cei care doresc invitații de nuntă unice, să se adreseze cu încredere, deoarece acestea sunt personalizate, mirii, nașii, socrii și nuntașii sunt caricaturizați, desenul este plasat în locația unde are loc evenimentul, iar scena imortalizată memorabilă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu