Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 15 septembrie 2016

AMS Rent A Car și flota sa auto de lux

Virtual, omul poate fi în mai multe locuri simultan: postează pe rețelele de socializare, verifică poșta electronică, răsfoiește presa națională și internațională, călătorește prin toată lumea, stă la o șuetă cu amicii, se informează despre închirieri auto, dar fizic îi este din ce în ce mai greu fără picioare de fier sau de cauciuc, care nu obosesc,  nu dor și ating o sută de kilometrii pe oră.
Sunt momente în care un mijloc de locomoție salvează viața unui om și atunci consideri că merită să dai „un regat pentru o mașină!”  O societate serioasă de închirieri auto reprezintă un adevărat nod în rețeaua social-economică a țării în care își desfășoară activitatea. 
A oferi servicii de închirieri mașini implică o mare responsabilitate, deoarece clientul își încredințează viața și pe cei dragi, pe care-i ia cu el, deținătorilor parcului de mașini.
AMS Rent A Car pune la dispoziția clienților săi o flotă auto de lux și servicii ireproșabile, deoarece:
-Mașinile de închiriat sunt livrate cu rezervoarele pline și spălate la exterior și în interior
-Serviciul închirieri mașini este adaptat nevoilor de business.
-Înainte de închirierea microbuzelor se face o inspecție detaliată a acestora și a tuturor autovehiculelor, fiindcă această companie românească de închirieri auto pune viața și sănătatea clienților săi pe primul plan.
-În cazul unei defecțiuni, se asigură asistență tehnică sau se oferă o mașină în stare de funcționare.
-Mașinile sunt asigurate în caz de accident, prin urmare, responsabilitatea unui client al societății de tip rent a car Bucuresti, Otopeni sau Cluj este mul mai mică decât a proprietarului mașinii.
- Beneficiarii serviciului închirieri auto București sunt derogați complet de răspundere în cazul furtului mașinii închiriate, singura lor obligație este de a nu lăsa actele și cheile mașinii în interiorul acesteia.
-Nu există prețuri ascunse, clienții au la dispoziție simulatoare de plată în funcție de capacitatea mașinii și de numărul zilelor de închiriere a mașinilor.
-Paleta extraopțiunilor este variată și satisface gusturile cele mai exigente: șofer 8 ore/zi, conexiune la internet, scaun copil, telefon mobil, portbagaj suplimentar, lanțuri zăpadă.
Cei care livrează deplasarea în siguranță pe drumurile țării stau la dispoziția clienților de luni până duminică inclusiv, între orele 7-22, răspunzând solicitărilor dumneavostră la următoarele numere de telofon cu tarif normal:  +4 031 436 17 07 și 
+4 0770 333 555 (valabil si pe WhatsApp) și la următoarea adresă de e-mail: ffice@amsrentacar.ro.
DRUMURI BUNE SĂ AVEȚI!

2 comentarii: