Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 17 septembrie 2016

Art Deco Zone însuflețește casele.

Mai rău decât o locuință preistorică arată apartamentul gol-goluț: cu geamurile știrbe prin care inundă lumina soarelui și privirile curioșilor, fără mobilă, cu ușile vechi care nu se închid sau scârțâie prelung ca frâna unei locomotive ce ar trebui dusă la casare. Golul cenușiu al apartamentului cumpărat cu rate la bancă pe 30 de ani declanșează angoasa de sorginte simbolistă. Ai o casă a ta, în sfârșit, dar va trebui să mai alergi prin magazine, să mai risipești un sac de bani să ai unde să-ți pui capul nopțile, un scaun pe care să te așezi, o bucătărie unde să prepari prânzul sau cina și un loc umil în care să-ți așezi ordonat hainele, că nu pot sta pe scaun toată viața!
Problemele acum încep și par să nu se mai sfârșească. Ți-ai cumpărat un apartament, este ca și cum ai face o nuntă: vin prietenii să vadă, ei aduc un cadou de casă nouă, iar tu trebuie să le faci cinste. Nu-i poți așeza pe o rogojină în mijlocul casei sau să le-ntinzi o carpetă persană cu Răpirea din serai pe care să le așezi masa...
În plus, pereții sunt strâmbi, o cameră prea mică, iar alta prea mare, mobila scumpă, de proastă calitate și nu încape pe uși. Sunt necesare renovări, montarea patului matrimonial și a dulapurilor. Dacă te ambiționezi să faci singur toate acestea sau să alergi după specialiști prin oraș, rămâi fără apartament. Cum? Abia ai semnat contractele și să rămâi fără? Nu cobesc, dragule, ci îți atrag atenția că vei fi dat afară de la serviciu și nu vei avea cu ce să-ți plătești ratele!!!
Deși pare de domeniul fanteziei la Art Deco Zone găsești echipa de profesioniști care îți va însufleți casa: va răci cuptorul supraîncălzit ca tu să poți dormi fără să te prăjești, va izola pereții ca iarna să nu te trezești cu țurțuri la gură și va transforma betonul neprimitor și rece într-un castel în care vei fi liber să visezi, tu și familia ta. Locuința îngrijorărilor tale se va transforma în oaza de liniște, în cuibul din care vor ecloza bucuriile vieții. Transformarea de poveste a beciului în palat poleit cu aur poate fi vizionată aici:
Metamorfoza magică nu se realizează prin rostirea cunoscutei incantații: Abracadabra, ci prin responsabilitatea, profesionalismul și produsele de calitate pe care echipa le investește în adaptarea locuinței la nevoile speciale ale sufletelor posesorilor ei, care trebuie să beneficieze de confort, dispus estetic și să se încarce cu energie pozitivă în orice anotimp și în orice moment al zilei.
Costurile sunt la vedere, oferta personalizată se obține completând un formular în care, pe lângă datele de contact, se precizează tipul locuinței, suprafața, numărul camerelor, zona și prezentarea detaliată a serviciilor solicitate. Dacă meșterii din oraș își permit să umfle prețurile pentru lucruri făcute de mântuială și cârpăceli, Art Deco Zone este recomandată atât de evaluările clienților, cât și de portofoliul cu care se poate mândri.
Băi, bucătării, camere pentru copii la standarde moderne sunt realizate la termen de echipă, la un preț onorabil, iar lucrările țin toată viața.
Art Deco Zone dă viață tuturor caselor, chiar și celor aflate în agonie, de aceea pentru evitarea timpului pierdut și a nevrozei generate de neputința de a le face pe toate perfect ca Napoleon Bonaparte, faceți o vizită pe strada M Constantinescu 7 din București (lângă Hala Traian) sau programați telefonic o întâlnire cu specialiștii, care vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 8-17. Veți constata că ați pătruns într-o altă dimesiune: dimesiunea respectului față de client și investițiile acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu