Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 20 septembrie 2016

Bun și simplu variază în funcție de context

Valorile sunt nuanțate permanent de circumstanțe. Pentru omul sărac, „bun și simplu” reprezintă pâinea zilnică de pe masă și viața liniștită, lipsită de stres și de tertipurile oamenilor sofisticați. El nu îndrăznește să se gândească la o haină unicat care să-l reprezinte sau căreia să-i imprime personalitatea sa, ci la un veșmânt curat, fără rupturi, care să-i asigure confortul. O locuință simplă, plină de iubire și înțelegere, cu cei dragi mereu acasă și la masă, îi este de ajuns. Pe avar nu-l mulțumește nici palatul cu turnulețe, fiindcă mai vrea un apartament în capitală și câteva case de vacanță, la munte și pe litoral.
Bogatul consideră bun: cozonacul, eclerul, ciocolata, uitând că dacă i-ar lipsi pâinea, apa și aerul ar muri.
Omul cuminte este fericit că are picioare sănătoase și se poate deplasa cu ele, în timp ce nemulțumitul blesteamă marca renumită a mașinii vecinului, capra nemaifiind importantă.
Pentru mine bun înseamnă să risipesc fericirea printre oameni, așa cum fac băieții de la Proconsul. Binele prinde aripi cu cât aprindem mai multe lumini în suflete și în ochi. Simplu se reduce la a mulțumi cu un zâmbet și a continua să-mi îndeplinesc cu infinită bucurie menirea pe pământ!
O educație corectă bazată pe bun și simplu, ne-ar scuti de drame existențiale și de otrava nefericirii.
Asta doresc să facă la spectacolul care marchează 17 ani de muzică adevărată, menită să hrănească sănătos inimile ascultătorilor formația Proconsul, pe 17 octombrie, 2016, la Sala Palatului. Biletele pot fi cumpărate din mai multe locuri, iar informațiile se obțin de pe acest site.
Tipul de bilet dorit variază în funcție de posibilitatea finaciară, de pretenții și statut social, dar muzica divină este aceeași pentru toți spectatorii.
Educația bazată pe bun și simplu trecute prin filtrul bunului simț va revoluționa lumea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu