Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 1 septembrie 2016

România: în fiecare colț de Rai o poveste, în fiecare locuință un miracol...

Adăugați o legendă
Se-ntâmplă adesea ca oamenii să locuiască-n Paradis și totuși să dorească să rătăcească prin Infern. Cum să-ți petreci vacanțele în străinătate, când nici într-o viață nu poți descoperi în întregime frumusețile și valorile României? În plus, țara noastră oferă siguranță turiștilor, niciun atentat terorist nu ne-a îndoliat casa, în timp ce lumea clocotește. Aici nu au explodat bombele, camioanele nu au intrat în plin în mulțime, viețile nu au fost secerate fără milă. Noi nu răpim turiștii străini, ci îi ospătăm și îi fermecăm cu mâncărurile, palinca și frumusețea plaiurilor și a oamenilor. Nu avem crocodili și nici nisipuri mișcătoare, iar plaiurile noastre sunt poleite în raze de soare!
Fiind un loc binecuvântat de Dumnezeu pe acest pământ alegerile sunt grele ca pietrele de moară, iată de ce avem nevoie de DescoperimRomânia.ro – Idei de călătorie și oferte de cazare în România.
1) Oltenia, patria prazului, a umorului și a cultului familiei. Se spune că mai bine înjuri olteanul de mamă, decât de nevastă. 
Regiunea merită vizitată fiindcă aici au trăit legendele românilor: Tudor Vladimirescu, Mihai Viteazul, Iancu Jianu și maestrul Brâncuși. Străbătând Oltenia de la un capăt la altul călcăm pe urmele celui care a spus:„patria se cheamă poporul, iar nu tagma jefuitorilor”și celui căruia i-au fost dedicate versurile:„

N-ați auzit d-un oltean,
Un oltean, un craiovean,
Ce nu-i pasă de sultan,
De ia miei de la ciobani
Si vin di la cârciumari,
Nu plătește nici un ban!
Căci de-aș sta să tot plătesc,
Ce haiduc mă mai numesc?” (sursa versurilor aici)

Zile întregi putem admira: Masa tăcerii, Poarta sărutului, Coloana infinitului, ceramica de Horezu, tocmai de aceea avem nevoie de Cazare Oltenia. 

De la pensiunea situată în munți, până la hotelul plasat în oraș, toate sunt pregătite pentru primirea oaspeților. Știm foarte bine că legea ospeției supreme este respectată la români. Să te cazezi la Pensiunea Casa din Salcâmi, de la Polovraci, când aceștia sunt înfloriți înseamnă să accepți să ți se întâmple un miracol în viață, să-ți împachetezi amintirile în acest parfum fără pereche!
Prețurile se potrivesc tuturor buzunarelor variind de la 60 la 180 de roni.
2) Băile Olănești este locul izvoarelor de aur. Gândul ne duce fără să vrem la cel mai scump metal, dar este vorba de lucruri mult mai scumpe decât el. Izvoarelor minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase și clorurate, hipotone sau izotone valorează mai mult decât tot aurul din lume fiindcă ne răscumpără sănătatea. Prin proprietățile lor curative ele ne restaurează corpurile. Apele tămăduitoare de aici sunt menționate din anul 1760, iar Domnul Tudor se retrăgea și ținea ședințe secrete la moșia Olăneștilor.
Să adormi într-un ținut vindecător, căpțușit cu miracole și parfumat cu povești este visul oricărui muritor și pentru a-l îndeplini are nevoie de Cazare Băile Olănești.
 Pensiunea Seven Boutique este cea mai scumpă, are prețuri și condiții de 5 stele.
3) Vila Nicoleta din Băile Olănești organizează tabere pentru copii, prin urmare satisface cele mai exigente gusturi. Micuții se plictisesc repede de aceea trebuie antrenați în diverse activități, expediții, fascinați cu oferte gastronomice și de decorul locației.
Cazarea în cameră dublă costă 120 de lei, iar în apartament 180 lei, în timpul săptămânii și 220 de roni în weekend.
Pe malul izvoarelor de aur, la Vila Nicoleta din Băile Olănești se găsește tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Camerele au suflet, locurile mustesc de spiritualitate, legea supremă a ospeției flutură alături de steagurile de pe clădire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu