Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 14 septembrie 2016

Ledia.ro și povestea luminii.

A fost odată ca niciodată un dușman al luminii care se numea Întunericul. Deși stelele și luna se aflau pe cer, oamenii orbecăiau în casele lor, împiedicându-se de colțurile meselor, lovindu-se de uși și de paturi. Unii dintre ei au încercat să care lumina cu oborocul în camerele lor, dar truda era zadarnică.
Vânătăile de pe trup, lipsa luminii îi determinau să fie apatici în toate nopțile și să aștepte cu nerăbdare diminețile. Într-o zi însă, în lumea virtuală s-a deschis o ușă pe care scria: Ledia.ro, vânzător al luminii adevărate.
-Nu intrați! Opriți-vă! Este o vrăjitorie, strigau conservatorii.
Iubitorii de progres și de lumină nu au stat pe gânduri. Promisiunea de a găsi lumină ieftin, ecologic și inteligent i-au determinat să se expună tuturor pericolelor și probelor de inițiere. Dincolo de cerberul de la intrare se afla ghirlande de lumină care înconjurau casele.
-Merită să luptăm cu monstrul  pentru brâul de stele care înconjoară curtea și grădina!
-Acest produs, numit Banda Led este monocolor sau imită spectrul solar. Puteți alege o lumină rece, distantă vara, pentru a avea permanent senzația de răcoare și albul cald în nopțile geroase de iarnă să vă încălziți sufletele, explică acea creatură ciudată de la intrarea virtuală, dându-și masca jos. Era o vânzătoare amabilă, care oferea informații generoase despre produse. Acum sunteți convinși că nu este o vrăjitorie?
Era în ochii ei o bucurie unică, perfectă, bucuria omului care vinde lumină de calitate și garantată. Proiectoarele led cu senzori de mișcare vă scaldă locuința în lumină. Parcă ar fi permanet Crăciunul, noaptea devine astfel „ziua odihnei” și a asigurării locuinței și bunurilor dumneavostră. Hoții nu au șanse să se furișeze din moment ce cascadele de lumină urmăresc mișcările lor!
Drumul spre Cetatea personală a odihnei și a intimității în plină lumină nu mai este de domeniul fanteziei. Proiectorul care alungă hoții și protejează bunurile are 3 ani garanție și costă doar 419 lei. Cine nu-și dorește o asigurare permanentă de viață? Un hoț surprins la fața locului, în plină acțiiune poate face moarte de om! Acum și aici le alegeți și le veți primi acasă gratuit. Nu vă întristați! Avem și pentru mașinile dumneavoastră Leduri auto ca să nu fie răpite și acidentate grav sau și mai rău, dezmembrate și folosite la „transplantul de organe”.
Curajoșii care au poposit în „locul plin cu lumină” au ieșit îmbogățiți și au dus cu ei elementul civilizator și celor reținuți. De-atunci, Ledia.ro este marca luminii adevărate...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu