Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 26 septembrie 2016

Culmea eficienței: banii la clocit sub găina făcută friptură...

(Sursa fotografiei aici)

Randamentul înseamnă maximă eficiență. Arghezi l-a definit metaforic în mod sublim:„Pui un bob din el răsare/Mia de mărgăritare” (Tudor Arghezi, Mamă țară).
Raportându-l la comportamentul avarului, realizăm că de dragul eficienței, zgârcitul se jertfește pe el însuși, transformându-și viața într-un calvar:
„– Stinge focul... să dai cărbunii și cenușa înapoi!... Aruncă ciorba... și să dai fulgii și bucățelele înapoi... Vreau banii pe jumătate, dacă nu toți!
Și începu să plângă în hohote.„ (Barbu Ștefănescu Delavrancea, Hagi-Tudose)
Neșansa lui Hagi-Tudose a fost aceea că a trăit în vremuri arhaice, iar pe atunci nu exista Bursa de Valori București, fiindcă ar fi descoperit culmea eficienței: ar fi putut pune la clocit banii sub găina abia făcută friptură și culmea! aceștia s-ar fi înmulțit.
Cum „toamna se numără bobocii”, Bursa de Valori București ne invită în luna septembrie, 2016 să investim, iar în afară de puii scoși de operațiunile noastre finaciare, putem obține numeroase premii, după cum urmează: voucher de cumpărături în valoare de 3 000 de euro, oferit de e-Mag, o vacanță de 7 zile, ceasuri, pușculițele Fluent în Finanțe .
Iată etapele pe care trebuie să le parcurgem pentru a obține câștigul câștigului:
1) Înscrierea în concurs între 15-16 septembrie, la unul dintre Brokerii Parteneri autorizați să tranzacționeze
2) Parcurgerea cursului de investiții alcătuit din cele 10 lecții eficiente
3) Alegerea companiilor care merită investite cu încrederea participanților
4) Tranzacționarea eficientă
5) Colectarea câștigurilor și a premiilor puse în joc.
Condus de randament, voi alege următoarele companii:
-Banca Transilvania S.A datorită eficienței și respectului său pentru clienți. Am avut numai experiențe plăcute cu acestă instituție. Întotdeauna funcționarii au fost la dispoziția mea, fără să mă primească apatic sau să mă trimită la alt ghișeu. Comisioanele nu pun clienții pe fugă, ci dimpotrivă sunt așa de minuscule că îi atrag. Kid Cont este posibilitatea oferită nouă, tuturor, de a asigura viitorul copiilor și nepoților ca micuții să nu treacă prin greutățile financiare prin care am trecut noi.
-OMV Petrom SA pentru că nevoia de combustibil este comparabilă cu nevoia de apă, hrană și aer. Motorina și benzina susțin viața deoarece asigură mobilitatea medicamentelor, a alimentelor și a oamenilor.
-Fondul proprietatea, fiindcă aici au primit acțiuni persoanele cărora regimul trecut le-a confiscat proprietățile, prin urmare îl consider onest și aproape de oamenii greu încercați. Paleta variată a investitorilor reuniți de această companie ( investitori străini, instituții, guvernul, persoane fizice) îmi inspiră încredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu