Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 10 septembrie 2016

UniCredit sursa bucuriei lui Mihai Neșu și a microbiștilor


După ce viața te-a răsfațăt ca invitat de onoare la ospățul ei la început, vine vremea când parcă și-a epuizat toate bucuriile pentru tine. Ea zdrobește clipă de clipă visul îndrăzneț, speranța care întreține viața, siguranța zilei de mâine, liniștea familiei. Ai livrat fericire din belșug, în stânga și-n dreapta, în sus și în jos, în țară și peste hotare și te-ai trezit că pentru tine nu a mai rămas nici măcar un strop...
Mihai Neșu este un învingător fiind supraviețuiește nenorocirii cu zâmbetul pe buze. 86 de meciuri în Liga I, 8 selecții la echipa națională, participarea în sferturile Cupei UEFA în anul 2006 cu echipa FC Steaua București sunt amintiri amare. Visul de a deveni campion UEFA ar fi devenit real, dacă în urma accidentului din 2011 nu ar fi rămas paralizat din cauza fracturii cervicale. Cu siguranță că și-a dorit să țină în brațele sale Trofeul UEFA Champions League. Orice fotbalist muncește cu gândul la acest moment. Sudoarea care curge pe teren, loviturile încasate, înfrângerile dureroase sunt spinii care se află iminent în drumul spre glorie al oricărui sportiv.
Pentru toți fotbaliștii accidentați, pentru iubitorii de fotbal care din diferite motive nu au putut îmbrățișa această carieră pe cât de frumosă, pe atât de dificilă, UniCredit aduce pentru a treia oară în România, în prag de toamnă aurie și binecuvântată, cel mai mare simbol de performanță sportivă, Trofeul UEFA Champions League. În Iași, Bacău și București oamenii pot juca virtual un meci împotriva campionilor UEFA, iar la balcon pot face poze cu trofeul în mână.
Iași, 13 septembrie, 2016, în fața Palatului Culturii trofeul UEFA Champions League așteaptă să fie mângâiat, fotografiat, atins. Cu siguranță că aceasta este o consolare pentru cei condamnați să rămână toată viața într-un cărucior cu rotile fiindcă au iubit prea mult fotbalul! Cu siguranță că evenimentul aduce bucuria în sufletul celui care nu a fost lăsat să meargă la antrenamente și să devină fotbalist, așa cum visează orice copil.
Bacău, 14 septembrie, 2016, parcarea magazinului Dedeman: același privilegiu. Microbiștii vor sta la coadă să zâmbească în timp ce ridică trofeul deasupra capetelor.
București, 17 septembrie, 2016, în fața Palatului Culturii și 18 septembrie, 2016 Băneasa Shopping City ( în zona fântânii interioare) cineva, persoană importantă, fotografiază trofeul din toate unghiurile și se gândește să realizeze o copie identică din aur pentru palatul său, iar microbiștii primesc evenimentul cu urale. Aici nu și-au luat punga cu semințe, nici vuvuzelele.
Viața fotbalistului este plină de sacrificii și foarte scurtă. După 30 de ani trebuie să se reorienteze rapid, iar când se accidentează serios poate fi considerat o jertfă a jocului cu balonul rotund.
La 20 de ani, în urma unui accident stupid și a unei paralizii și Julio Iglesias a renunțat la fotbal. Din nostalgia despărțirii de sportul rege s-a născut cariera sa magnifică de cântăreț. Fotbalul este competiția marilor campioni, de aceea este minunat să avem în palmaresul amintirilor fotografia cu trofeul UEFA Champions League!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu