Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 10 septembrie 2016

Lumina pierdută printre crengile iernii


Iarna, omul se simte vulnerabil. Gerurile siberiene și oceanul de zăpadă îl fac să simtă că va îmbătrâni, că în curând barba și spâncenele vor fi și ele de nea. Doar magia Crăciunului și luminile din exterior aprind luminile sufletului, iar viața, în loc să hiberneze palpită de fericire!
Printre crengile argintate ale iernii este nevoie de lumină. Orice lumină aprinde un vis și îl face să trăiască, să-și deschidă aripile pe argintul zăpezii. Ledia.ro este furnizorul nostru de lumină la ceas de sărbătoare și pentru clipele de ceremonie, el aprinde stelele pe pământ în miezul iernii și coboară soarele uriaș pentru a ne binecuvânta clipele magice în mod ecologic, ieftin și inteligent.
Banda LED  alungă tristețea apăsătoare a nopților lungi de iarnă, iar cântecul: „Nu-i lumină nicări/Nu-i lumină nicări/C-or murit tăți oamenii” este înlocuit de glasul de argint al copiilor care ne colindă. Zeci de modele de bandă led ne stau la dispoziție pentru a ne pregăti casele și copacii din fața acestora pentru Crăciun. Produsele minune au 2 ani garanție. Ornăm exteriorul și ne pregătim interiorul pentru sacra sărbătoare. Alb rece, alb cald, roșu, verde sau albastru sunt nuanțele luminii ce ne vor călăuzi pașii spre Crăciunul copilăriei, spre fericirea vârstei de aur.

Proiectoarele led cu senzori de mișcare ne retrimit acasă, alături de mama și de tata, de frați și surori. Ne întoarcem în timp pe drumul amintirilor de poveste, iar vraja ne costă doar câteva sute de lei, în timp ce efectul are rolul de a ne înălța sufletele către cer. Durata de viață a proiectoarlor led este de 30 000 de ore, consumul de energie redus, iar distanța de iluminare foarte mare.
Și Becurile led realizează numere de magie pentru consumatori: micșorează considerabil factura la energie electrică, sunt prietenoase cu mediul înconjurător și asigură mult timp lumina fericirii și a confortului de care avem nevoie.
Ledia.ro face să triumfe lumina din noi. Niciun Crăciun fără banda led, proiectoarele led și becurile de interior cu led și vom simți magia iernii în toată splendoarea și nelimitata ei putere!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu