Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 5 septembrie 2016

Zâmbetul marca Dr. Aristide Dan.


În epoca în care zâmbetul reprezintă cea mai importantă carte de vizită, nu-ți permiți să zâmbești știrb. În orice moment poți rămâne fără serviciu, dacă stai mereu încruntat fiindcă te doare măseaua sau te jenezi să le arăți celor din jur dinții pătați de ceai, diferite alimente și cafea.
Bine este să dai un regat pentru un zâmbet, deoarece prin intermediul acestuia poți cuceri lumea. Ușile ți se deschid mai ușor, succesul te înconjoară din toate părțile, iar viața ta se va desfășura pe insula fericirii!
Surâsul este ghidul optimistului învingător:„Zâmbește! Mâine poate fi mai rău.”
 Oricât ar fi oferit din inimă, zâmbetul perfect se produce prin deschiderea largă a cortinelor catifelate ale buzelor. Există zeci de nuanțe ale surâsului: zâmbet în colțul gurii, zâmbet știrb și îngălbenit, zâmbet teatral, zâmbet ce aduce a rânjet și zâmbetul perfect ce poartă marca Dr. Aristide Dan.
Este o mare responsabilitate să prezinți zâmbetul marca Dr. Aristide Dan datorită resursei umane care contribuie la realizarea lui. Aici, profesioniști dedicați deontologiei sunt la dispoziția celor care au uitat să zâmbească din motive stomatologice. Fobia de dentist nu există în acestea cabinete deoarece:
1) Prețurile sunt la vedere, nu-ți cad implanturile dentare perfecte sau coroanele de zirconiu când ți se cere o avere pentru zâmbetul de care erai atât de mândru și pe care nu-l poți achita. În plus, clienții pot beneficia de o serie întreagă de promoții, iar lucrările complexe pot fi achitate în zece rate, fără dobândă.
2) În cabinetele Dr. Aristide lucrează dentiști buni care nu vor scoate niciodată măseaua bună în locul celei compromise total și care nu vor lăsă celebrele colțuri în gura pacientului. Ei răspund la toate întrebările pacietului, formează cu acesta o echipă, pentru a-l ajuta să-și învingă teama, și-l informează despre toate intervențiile pe care le efectuează asupra lui.
3) Implantul dentar este prezentat în mod obiectiv, nu comercial. Beneficiarii sunt informați corect despre etapele procesului, avantajele acestuia, dar și contraindicațiile, factorii de risc care determină pierderea implantului, indicații medicale pre și post operatorii. Ador medicii care nu-și mint frumos pacienții! Mitul implantului dentar care ține toată viața trebuie înlocuit de situația reală, oricât ar fi de durereoasă.
4) Pozele prezentate la secțiunea „cazuri” nu sunt prelucrate în photoshop, medicii acceptă observațiile pacienților fiind receptivi la gusturile și nevoile acestora pe care le racordează la realitate și la cunoștințele științifice pe care le posedă și pe care le aplică responsabil și empatic.
Deși implantul dentar nu este garantat toată viața, avantajele acestuia îl recomandă ca prima opțiune, înaintea intervențiilor protetice fixe, pe gingie sau a protezelor mobile. În primul rând, omul se simte mult mai confortabil cu un dinte care-l imită pe cel natural, decât cu o proteză care poate fi înghițită și este scoasă permanent din gură. În plus, fără dinții fixați la locul lor, obrajii cad și căpătăm un aer îmbătrânit înainte de vreme. Zirconiul desăvârșește implantul dentar fiind în prezent materialul cel mai rezistent din industria stomatologică. Rezistența sa este secondată de valențele estetice, imitând perfect dintele natural prin transluciditate.
Organismul nu este alergic la zirconiu, dintele nu se corodează în timp, iar simbiozele om-suport de zirconiu-coroană de zirconiu-implant dentar vor funcționa perfect. În plus, acest material este de cinci ori mai rezistent decât ceramica, nu conduce căldura, iar afinitatea sa la placa bacteriană este practic infimă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu