Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 27 septembrie 2016

Perdeaua din materiale naturale, mireasa eternă a exteriorului și a interiorului...

În fiecare anotimp, exteriorul se cunună altfel cu interiorul, iar fereastra casei este veșnic mireasă...
Peste tot șezătoare de frunze aprinse-n obraji, cuprinse de fiorii iubirii față de vântul care le răscolește sufletul...Perdelele și draperiile reprezintă ecouri cromatice ale picturii autumnale, acorduri vizuale ale simfoniei verdelui crud în prag de primăvară,  triumful soarelui în plin sezon estival și feerie de argint iarna.
Să-ți îmbraci adecvat fereastra reprezintă o dublă responsabilitate: față de tine însuți, cel care simți nevoia să privești traiectoria frunzei căzânde pentru a deveni mai bun sau să tragi cortina peste destinul frânt al cocorului când melancolia devine insuportabilă, dar și față de trecătorul care caută la fereastră cartea ta de vizită! Perdelele pline de praf, rupte și îngălbenite reprezintă o referință defavorabilă pentru cei care locuiesc la adresa respectivă.
Cromatique este casa de modă care asigură decoruri de calitate pentru Raiul timpului nostru liber și al nopților! Aici stau alături perdele cu dungi, perdele cu flori, perdele cu model geometric, perdele de in și perdele uni. Pentru ferestrele noastre răsfățate spre a ne răsfăța, cele mai frumoase și fine materiale, cele mai naturale croieli și culori de vis!  Perdelele semitransparente dau senzația că omul se află în mijlocul naturii, deși citește pe divanul său. Este ca și cum am decupa un peisaj din natură și l-am pune la fereastră, iar când dorim să mărim câmpul vizual, îl dăm ușor cu mâna într-o parte.
Perdelele ignifuge permit răspândirea lumânărilor parfumate și aprinse în toată casa în nopțile geroase de iarnă. Cu un click fereastra ne înflorește! Crinii imaculați cresc în grădina aridă de sticlă...
Dacă perdeaua este rochia de mireasă a casei, draperia este voalul. Draperii, draperii pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Nu poți accepta mereu priviri curioase în ceafă, de aceea s-au inventat draperiile din catifea sau din in, cu dungi, cu flori, cu modele clasice sau geometrice.
Cromatique, magazinul care vinde decoruri de lux este pregătit să arunce buchetul de mireasă al ofertelor sale pentru casa ta! Cititorule drag, prinde-l și vei avea la fereastră permanent nunta dintre anotimp și pământ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu