Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 3 iunie 2016

Activia cu gust de Enescu...

Muzica lui George Enescu s-a născut pe plaiurile mioritice, din mișcarea turmelor pe creste, topirea zăpezilor și trilurile cristaline ale izvoarelor, unduirea spicelor timide sub sărutul vântului tandru, șoaptele de amor schimbate între pădure și soare...
În liniile melodice divine, Enescu a prins lanțul de aur al horelor românești, tristețea tulburătoare a doinelor, demnitatea românilor care i-a determinat să se înălțat mereu către soare, riscând să-și zdrobească trupurile de zidurile munților, lerul, lerul colindelor, clinchetul clopoțeilor, fâlfâitul aripilor ciocârliei...


Talentul a fost hrănit cu laptele proaspăt muls de la văcuța crescută cu dragoste de părinți în bătătură, pentru ca ei, pruncii lor, să fie roșii în obraz, voinici, sănătoși, iar porțile succesului să se deschidă în fața lor cu cheile muncii.
Pentru un popor mâncător de lapte, care plesnește de sănătate s-a inventat Danone Activia care are grijă de sănătatea corpului nostru, dar și de cea a sufletului.
Danone activia cumpărat la dublu, pentru tine și perechea ta oferă stabilitate relației. Persoana iubită va deveni dependentă de iaurtul magic și de tine, aducătorul acestuia în casă. Dependența în acest caz naște interdependență. Dincolo de savoarea din linguriță și de frumusețea care va radia de pe chipul consumatorilor, producătorii îi trimit la concertele verii pe cei mai fideli cumpărători. Înscriind bonul fiscal doveditor în campanie, 45 de oameni fericiți, împreună cu jumătățile lor vor fi câștigătorii unor bilete la concerte. Acolo muzica va fi servită life, cu cuburi de gheață și de supremă mulțumire! Înscrierea bonului fiscal se poate realiza printr-un simplu SMS trimis la 1772.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu