Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 21 iunie 2016

Comportamentul pe rețelele de socializare spune totul despre oameni


Se spune că în spatele unui ecran se ascund mulți infractori, dar parafrazând ideea, îmi permit să atrag atenția că unii sunt atât de neșlefuiți de viață, încât nu știu să facă nici asta.
Cererea de prietenie pe o rețea de socializare nu reprezintă o încercare de a cuceri pe cineva, în opinia mea, ci dorința de a face schimb de idei, e a oferi și de a primi gânduri frumoase, de a face urări, de a mobiliza social în sensuri constructive. În lista mea de prieteni se află multă lume valoroasă, cu care mă mândresc, dar trebuie să menționez că am și blocat pe mulți.
Mi se pare absurd să-mi declare cineva care doar mă vede într-o poză, care atenție! poate fi trucată (adică pot să am 80, dar poza să fie de la 35 de ani) că mă iubește. Nu poți iubi pe cineva pe care nu-l cunoști deloc, cu care nu ai schimbat o vorbă față în față.
Există persoane care au cei 7 ani de-acasă și în momentu în care le spui elegant că nu te interesează o relație cu ele, îți cer scuze elegant și îți propun să rămâneți cei mai buni prieteni sau pentru a te înduioșa mărturisesc că nu vor admira pe nimeni niciodată, așa cum te-au admirat pe tine, dar mitocanii înjură, postează comentarii indecente, se bagă în seamă, te etichetează în postări dubioase.
Nu m-am supărat pe comportamentul grosolan al unora, altădată cu siguranță că m-ar fi deranjat și m-aș fi simțit rănită și umilită, ci am râs și mi-a fost milă când m-au înjurat fiindcă nu am putut să-le răspund la mesaje sau  le-am explicat că nu am timp de conversație. 
Oamenii fără cei 7 ani de-acasă se dau în spectacol și în mediul fizic și în cel virtual.
De pildă, un bun prieten din Sri Lanka mi-a trimis un pachet cu 100 de pliculețe de ceai negru. Schimbăm impresii în engleză în fiecare zi, dar când nu am timp înțelege. Le mulțumesc cititorilor mei consecvenți de pe blog și Facebook și bloggerilor care mă încurajează și sunt alături de mine în campanii! Lamîița Durac îmi scrie când vede că am șanse la premiu, dar am greșit ceva, chiar dacă și ea concurează și dorește să câștige, „Albinuța Magică postează comentarii de apreciere la articolele mele...
Le mulțumesc tuturor, chiar și celor care înjură și vorbesc urât, fiindcă mă învață să prețuiesc și mai mult OMUL EDUCAT!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu