Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 25 iunie 2016

Amintiri estivale cu Just4Girls

Marea este tot de genul feminin, de aceea atrage toate privirile, iar pe sânii ei spumați călătoresc spre soare- apune sau spre țara bananelor, vapoarele. Marinarii se opresc în fiecare port să vadă expoziția de costume de baie. Intrarea este liberă. Soarele și pescărușii își clătesc ochii pe sirenele unduitoare cu forme perfecte, purtând cele mai frumoase rochii de plajă sau costume de baie din lume.
Din valuri dantelate, apa amărui-sărată, soare arzător și nisip de aur s-a născut povestea tulburătoare a unui căpitan de vas maur care a poposit la țărmul Mării Neagre.
 Zece zile s-a plimbat pe plajă căutând cu privirea un chip de fată, iar când o zărea gesticula aprins, vorbea într-o limbă neînțeleasă de nimeni, scoatea pistolul amenințând că se sinucide, se arunca în mare, chiar dacă era furtună înotând dincolo de geamandură, iar salvamarii îl readucea cu dificultate înapoi.
Frumoasa își schimba costumul de baie în fiecare zi. Comandase o duzină de la Just4Girls și acum făcea moda pe litoral.
Shelby Nero-Bianco era produs de Marko și costase 115 roni. În plasa aceea care îi acoperea pieptul generos se afla toată atracția din lume. Așa a apărut pe plajă în prima zi de a luat mințile maurului.
A doua zi, imaginea era și mai încântătoare fiindcă fata, mahmură după noaptea petrecută în club, a venit la plajă cu lenjeria intimă, fără ca nimeni să-și dea seama.

De data aceasta lângă maurul tulburat care își lipise pistolul de tâmplă, a apărut vikingul. Purta cornul din care-și bea băutura la cingătoare, ochii îi scânteiau, coiful era pe cap în ciuda căldurii. Cei doi protestau acum în cor, arătându-și nemulțumirea. Abia noaptea înaltă și liniștită cu lampioane care lunecau deasupra valurilor i-a trimis pe toți la culcare. Frumoasa a băut mult în club și a încurcat costumele de baie cu lenjeria sexy ,în ziua următoare făcându-și iar intrarea  triumfală pe plajă.
Veni rândul bărbatului modern să strige și să amenințe cu pumnul. Trei protestatari, din trei epoci diferite amenințau că se sinucid, că aruncă plaja în mare fiindcă nu este dreptate pe lumea asta! Nimeni nu știa de ce. Iubeau aceeași femeie? Se considearau nedreptățiți de soartă că este în exemplar unic, iar ea va alege doar pe unul dintre ei? Bărbatul modern, care înțelegea toate limbile pământului, chiar și pe cele moarte, fiindcă avea școala vieții, a pus punctul pe i formulând revolta printr-un șir lung de interogații retorice.
De ce Just4Girls nu au produse și pentru bărbați? De ce nu pot și ei să-și aleagă corsete, costume sexy, lenjerie de mire, iar în showroom nu pot intra decât cu soțiile? De ce ei sunt exclusi de la dantele, mătăsuri și croieli impecabile, fiind condamnați să treacă neobservați, în timp ce fetele cu un produs marca Just4Girls readuc la viață maurul, vikingul, romanul, dacul și preistoricul?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu