Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 13 iulie 2016

Cine dezleaga limbile la petreceri...

Visam demult să particip la o petrecere cosmopolită, într-un oraș cosmopolit. Să aud în jurul meu vorbindu-se toate limbile pământului, să văd ochi oblici, kilt-urile scoțiene fluturând în ritm de samba, nuanță de braziliancă și profil de grecoaică, să aud accent rusesc!
Ce ingredient ne-ar fi reunit intr-o noapte de vară înaltă, fardată cu pulbere de stele și parfumată cu flori de tei? Să-și deschidă brațele o grădină plină de vegetație și să ne primească!
Cinci ingrediente care să ne dezlege limbile încurcate la construirea Turnului Babel, să ne facă să vorbim o limbă a petrecerii, să simțim la fel, să ne mișcăm la fel, să savurăm feliile de fericire din cupele pline cu Ballantine’s Brasil.
Așa am redactat noi proclamația petrecerii înainte de petrecere și după petrecere:
1) Nicio petrecere fără Ballantine’s Brasil. Prietenii, indiferent ce limbă vorbesc să înscrie codul de pe sticlă, după ce o golesc,să putem merge împreună în Scoția!
2) Să participăm în masă la la fiesta #brasilshake. Prieten pentru prieten și cod pentru cod, aceasta să fie deviza noastră!
3) Nicio petrecere fără să dansăm Brasil Shake, fără să filmăm și să înscriem rezultatul prestației noastre în concurs! Toate demersurile petrecăreților duc în Scoția!

4) Cu  un pahar plin cu magica băutură,  să  toastăm în cinstea prieteniei noastre și a plecării în Scoția, folosind cuvintele: lime, Ballantine`s Brasil, vară, kilt-uri. Dovada înregistrată ne apropie de excursia mult visată.
5) Să ni se dezlege limbile, să vorbim limba petrecerii, să ne mișcăm la fel, să bem la fel, să simțim la fel!
Vara, grădinile-și scuturau suvițe de vegetație din ochi. În pahare se îmbrățișa whiskyul scoțian cu felii de lămâie, se sărutau cuburile de gheață, cu feliile de măr. Licuricii sclipeau în iarbă, roua arginta totul, inimile erau tinere, libere, fericite...
Viața era o petrecere, petrecere, petrecere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu