Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 17 iulie 2016

Trambulina Master Jump 454 cm, dușmanul munților de grăsime

Nimic mai dizgrațios decât munții de grăsime care acoperă o ființă și straturile succesive de carne de pe corpul său. Cute, peste cute, două-trei rânduri de carne și haine care plesnesc instant pe purtător mă sperie! Citesc înnebunită despre un pacient pe care l-au  scos cu macaraua din casă fiindcă avea peste 600 de kilograme și nicio targă nu l-ar fi ținut...
Vine în vizită la noi A și povestește cum i-a murit o rudă îndepărtată:
-Domnule, despre morți numai de bine, dar cine l-a pus să mănânce și să se îngrașe în halul asta? Avea la 200 de kilograme! Ne-a rupt oasele. Până la urmă am spus că sunt milos și nu mai pot să iau de sicriu și am plecat...
„Nu voi permite să mă fac de 100 de kilograme, îmi spun, amintindu-mi de 150 de kilograme de dulceață pe care un soț a vrut să le ia cu el în excursie! Mâncarea este sublimă! Cu cât are mai multe calorii și este mai nesănătoasă, cu atât este mai bună la gust! Ce să fac? Să mă înfometez? Creierul are nevoie de energie ca să lucreze la cote maxime. Să țin diete care să mă bage în spital? Am mai auzit de pastile de slăbit care au curățat de sănătate utilizatorii. Fără înghețată, ciocolată și frappé mă simt văduvită de marile plăceri ale vieții.NU! VOI FACE SPORT!.
Îmi cumpăr Trambulina Master Jump 454 cm și cum voi sări pe ea, va sări și bucata de grăsime de pe corpul meu!
Trambulina aceasta va anihila toată grăsimea de prisos depusă în anumite părți ale corpului meu. După câteva luni de utilizare, nimeni nu-mi va mai spune:„Să-ți fie de bine, draga mea! Când va veni barza?”
Având un diametru de 457 de centimetri , 10 stabilizatori, plasă foarte rezistentă și construcție din oțel admite o greutate de maximum 120 de kilograme.
Astfel voi țopăi 10 minute pentru friptură, 10 pentru desert, 10 pentru diminuarea țesuturilor moi din organism și voi redeveni suplă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu