Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 26 iulie 2016

Disperarea omului simplu


S-a gândit cineva că omul simplu, care a înfruntat moartea pentru a obține dreptatea pentru propria persoană și pentru alții este un erou? A luat cineva în calcul faptul că atunci când a adus în fața organelor acte de sclavie deosebit de grave, el însuși fiind o victimă, merită recompense materiale și morale din partea statului român???
El nu reprezintă doar un caz clasat, ci este o conștiință, conștiința care a lipsit satului Berevoiești și celor angajați să apere comuna de infractori.
Acest tânăr care va păstra tot restul vieții urmele topoarelor, loviturilor cu piciorul, cicatricile de pe față când a fost tras pe uliță de cal pentru nesupunere a făcut ceea ce trebuiau să facă Poliția de acolo, Primăria, statul român care trebuie să apere cetățeanul fiindcă de aceea încasează taxe și impozite de la el!
Să nu fi știut nimeni de afacerea murdară care datează din 2004 (sunt 12 ani de-atunci)? Cum au dispărut cadavrele celor morți în sclavie, în chinuri și în umilințe? Merită să mai vadă lumina soarelui cei care au făcut asta?
Omul acesta simplu a salvat 40 de tineri de la înjosire, reabilitându-le demnitatea prin actul său reparator!
Cine îi garantează că oamenii care l-au asuprit nu vor ieși în libertate după câțiva ani și nu-l vor căuta?
Să-l văd măcar o clipă, i-aș strânge cu recunoștință mâna și i-aș mulțumi pentru curajul salvator. Aștept ca statul să facă mai mult, să-i ofere recompensele pe care le merită pentru demascarea acestor orori!
Sursa de informație: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21158264-cazul-sclavie-din-arges-doua-dintre-victimele-romilor-din-berevoesti-murit-dupa-ani-intregi-fost-exploatate-prin-munca-referatul-procurorilor.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu