Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 18 iulie 2016

Prejudecăți legate de femeia adevărată


Viața este de genul feminin. Cu zâmbetul, tandrețea și iubirea ei, femeia seduce bărbatul și devine mamă. Militantă activă pentru perpetuarea umanității, nu are timp să demonteze miturile-prejudecăți care circulă pe seama ei, fiind judecată aspru pentru că:
1) Femeia a dus păcatul și moartea în lume. Pe ea a ispitit-o șarpele în Eden și ca să nu moară singură, i-a dat și bărbatului ei să guste din fructul oprit (mărul păcatului).
2)„ Cât îi de bună și blajină, cea mai cumsecade femeie, tot are o coastă de drac într-însa, care trebuie scoasă numaidecât, dacă ți-i voia să ai femeie cum trebuie și s-o duci cu dânsa până la adânci bătrânețe.”
3) Femeile îmbătrânesc și se fac urâte, bărbaților le sporesc farmecele simultan cu vârsta, conturile grase și proprietățile. Bărbatului îi sunt permise burta și chelia, femeia nu are voie să se îngrașe sau să se rideze!
4) Bărbatului îi este permis să fie infidel, dacă-i cade pălăria în praf, o ia, o scutură bine și o pune pe cap...
5) Femeia este cel mai aprig consumator de resurse, în timp ce bărbatul este cel care ține casa! Bărbatul trebuie să fie mereu servit și înțeles, femeia are ifose și crize de isterie...
6) Ispita este de genul feminin, doar ea este vinovată când se destramă o familie.
7) Locul femeii este la cratiță, dar ne-am modernizat, prin urmare ea se duce la serviciu în timpul liber...
Dorind să apere interesele femeilor, Lactacyd a lansat campania #femeipebune, care invită urmașele Evei să se înscrie în concurs, nominalizând la titlul de femeipebune una dintre prietenele de pe Facebook.
Pentru „femeia păcătoasă”, pentru „femeia ispită”, pentru „femeia consumatoare”, pentru „femeia care îmbătrânește”, în timp ce bărbatul doar „se maturizează”, iată care sunt premiile de consolare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu