Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 28 iulie 2016

Fericirea este la îndemâna tuturor


V-ați gândit vreodată că pentru oamenii care nu-și pot părăsi patul și nu se pot hrăni singuri fericirea este sinonimă cu starea de normalitate? Aflați în stare de dependență sau semidependență de toanele celor din jur, dacă ar putea da timpul înapoi când puteau să-și stabilească meniul, să se plimbe când vor și unde vor, ar fi cei mai fericiți oameni.
Să fii fericit că vezi, că mergi, că știi să scrii și să citești, că ești un om liber este o dovadă de mare înțelepciune. Toți cei care au o familie, o casă, un serviciu nu au motive să se plângă. Sunt oameni care dorm în canale sau sub cerul liber, alții nu au pe nimeni sau sunt renegați pe viață de către rudele lor și continuă să lupte pentru viețile lor.
Nu poate fi fericire acolo unde lipsesc recunoștința și mulțumirea. Este ca și în cazul lăcomiei, un om lacom nu se va sătura niciodată cu ceea ce are!
Să trăiești clipa cu licărirea unică de om împlinit în privire este fericirea aflată la îndemâna tuturor. Nu ne rămâne decât să întindem mâna și să o culegem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu