Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 15 iulie 2016

Petrecerea petrecerilor.

Invitații erau primiți cu(1) ghirlande de crini imperiali și de trandafiri. Parfumul era amețitor.(2) Femei adevărate, cu forme zvelte, perfecte se aflau pretutindeni, singure, nematerialiste, sufletiste până la Dumnezeu.
(3)Bărbați tineri, fără antecedente de burtă și chelie în familie, cu conturi grase în bancă și mașini ultraluxoase, cu mână largă, mereu fideli, nefumători, nematerialiști, antialcool, cu permis de conducere să conducă ei când soțiile beau un Ballantine’s Brasil se aflau acolo din belșug.
 (4) Petrecerea se desfășoară în locul unde: „Râuri dă lapte dulce pă vale/ Curg acolo și dă unt pâraie,/ Țărmuri-s dă mămăligă moale,/ Dă pogaci, dă pite și mălaie!/ O, ce sântă și bună tocmeală!/ Mânci cât vrei și bei făr-ostaneală.// Colea vezi un șipot dă rachie,/ Ici dă proapată mursă un izvor,/ Dincolea balta da vin te îmbie” (Ioan Budai-Deleanu, Țiganiada).
(5) Iată cum poți avea toate acestea fără să muncești, ci doar petrecând:
-Se cumpără o sticlă de Ballantine’s Brasil, se face profilul Brasil Shake și se înscrie codul de pe sticlă.
-Gașca să danseze samba în cinstea băuturii dătătoare de viață, de distracție și de câștiguri fabuloase, iar filmarea să fie înregistrată și încărcată pentru a concura cu altele.
-Rostește un toast cu paharul plin cu băutura magică în mână, folosind cuvintele: lime, Ballantine`s Brasil, vară, kilt-uri și pregătește-te să iei în stăpânire locul unde curge lapte, miere, vin și țuică pâraie, iar dimineața în loc de rouă cade unt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu