Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 19 iulie 2016

Vânzare de apartamente noi în micul Paris, în Berceni, cartier de legendă



Străbătuse lumea în lung și-n lat, călătorise pe ape, spintecând oceanele lumii cu nava de croazieră și plutise deasupra norilor cu cele mai luxoase avioane. Niciun oraș nu eclipsa în frumusețe micul Paris, de aceea hotărâse să-și stabilească aici locuința și să se intereseze și de un loc de veci, fiindcă dorea să pătrundă în Rai, din acest colț de Rai din România...
Bucureștiul este ca o domniță cochetă. Într-un loc îmbracă haine de epocă și te lasă cu gura căscată de admirație, în altul ia ținuta și atitudinea unei adolescente ștrengare care știe să fie cool, la Muzeul Satului poartă cu mândrie și demnitate costumul național. Case construite în perioada interbelică de arhitecți-legendă se înalță alături de clădirile moderne, arhaicul este completat de modern, trecutul, prezentul și viitorul se îmbrățișează pe străzi și stau la o terasă cu un pahar de vin sau de limonadă în față, la o cafea sau la o înghețată. După observațiile spontane, trecuse la faza de documentare.
Dacă ies zilnic în oraș, le-ar trebui 9 ani să ia masa la fiecare dintre cele 3400 de restaurante și cafenele.
60 de muzee în București! Însetat să fii de cultură și ți se oferă din belșug. Excurs al artei, istoriei, literaturii și tehnicii: Muzeul nevăzătorilor, Muzeul Sării, Muzeul Mitropolit Antim Ivireanul și multe altele până la 60... O salbă verde, alcătuită din 49 de parcuri și grădini împodobește gâtul de lebădă al orașului.
Cartierul de poveste Berceni este de fapt fostul sat Șerban Vodă,  apărut la sfârşit de secol XIX – început de secol XX, la bifurcarea Şoselelor Olteniţei şi Giurgiului care, treptat este integrat în oraşul Bucureşti.
Aria Homes vinde apartamente noi Berceni , prin urmare trebuie să-i vândă o casă, casa vieții sale, în care familia lui  să se simtă împărătește. Discursul consilierului este impecabil și corespunde 100% realității:
 „Aveți în fața dumneavoastră cel mai nou apartament și cel mai ieftin pentru familia „imperială”, constituită pe imperiul fericirii!
Ce minunat să ai casa lângă metrou! Ți s-a luat permisul pentru neacordare de prioritate sau intrare pe roșu, drumurile sunt înzăpezite ca în povești, călătorești cu metroul. Complexul rezidențial din zona Berceni, cu magnificul Sun Plaza oferă atracții de Crăciun, de Anul Nou, de Ziua Femeii sau a Copilului.
Un apartament cu trei camere și două băi în zonă, la ultimul etaj, ca Moș Crăciun să poată intra pe horn, este o locuință de vis! 
Construit în anul 2016, apartamentul este deosebit de spațios, nedând locatarilor impresia de cutie de chibrit. Vă garantăm că nu vă veți ciocni unul de altul și nu vă veți certa. Vă puteți refugia în baie, pe balcon sau în camerele spațioase.Va fi aer și spațiu vital pentru toți, iar la prețul de 58,500  de euro reprezintă un adevărat chilipir.
Se oferă și loc de parcare pentru suma de 1500 de euro+TVA. În cazul în care nu dispuneți de această sumă, puteți apela la Creditul Ipotecar sau la programul Prima casă.”
Consilierul încetase demult prezentarea, iar ei nu puteau ieși din apartamentul acela decomandat, care urma să fie oaza lor de liniște. De la înălțime, Bucureștiul își plimba cu trufie rochiile de epocă pe străzi, apoi se dezbrăca rapid, ca la o prezentare de modă, îmbrăcându-se adolescentin și zâmbind ștrengărește, cocheta cu turiștii fascinându-i pentru o eternitate!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu