Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 14 iulie 2016

Formă zveltă, perfectă

El privea pierdut produsul acela. Era o minunăție cu o formă zveltă, perfectă. Îl analiza pe toate părțile, îl atingea tandru, mai mai ca l-ar fi sărutat dacă nu erau atâția oameni de față...Degetele sale curgeau pe liniile curbe, perfecte din sticlă 3D și metal. Îl sorbea din ochi, iar eu fierbeam de gelozie, când repeta ca în transă:
-Formă zveltă, perfectă, formă zveltă, perfectă...
Formele mele nu mai erau nici zvelte, nici perfecte, doar inima rămăsese la fel de bună, deși era învelită în grăsime.
-Galaxy S7 edge comod de ținut în mână, spunea mulțumit!
...Eu nu mai eram comod de ținut nici în două mâini!
Datorită formei sale subțiri și camerei performante care-i permitea să facă fotografii și când suflă în tortul aniversar, era clar că treceam pe locul doi. Mai erau și jocurile și conexiunea instant la internet. Rivala mea minune era și rezistentă la praf și la apă. Mie când îmi intră praful în ochi lăcrimez, pielea capătă o culoare neplăcută, părul parcă l-am cufundat în cenușă, dar Galaxy S7 edge rezista la munți de praf și putea fi cufundat în apă la 1,5 metri, până la 30 de minute!!!
Îi priveam ochii pofticioși și mă simțeam pierdută, până la momentul revelației:
-Voi reveni la forma zveltă, perfectă care l-a sedus să nu se mai despartă pe viață de Galaxy S7 edge! Voi înota, voi face sport, mă voi scufunda în mare să nu se mai îndure să mă lase din mână!
...Povestea are final fericit. E mult de-atunci de când am fost geloasă pe simțurile lui devenite sclave ale acelui telefon mobil și am hotărât să depun eforturi uriașe ca să rivalizăm în formă și eleganță. Astăzi, mă mândresc cu inima mea bună, într-un corp perfect datorită lui și numai lui. Cine nu are Galaxy S7 edge să-și cumpere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu