Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 19 iulie 2016

Femeia adevărată, metaforă a vieții


Grădina înflorită ce te duce în ispită viața toată este femeia adevărată. Ochii ei sunt flori rare, are mărgăritare-n picioare, buzele roșii trandafiri, obrajii ei sunt suavi crini. Mai sunt si unghiile colorate, pleoape fardate, gene rimelate, mâinile albe și parfumate!
Rochii, genți, pantofi și pălării, și-n minte roi de fantezii.
Ascultă-i chemarea! Femeia pe bune e ca marea, minune fluidă când e liniștită, forță nestăvilită când e necăjită. Farmecele-i sunt ale valurilor dantele, bărbați naivi se-neacă-ades în ele.
Femeia este vatră, leagăn și cuvânt, tot ea mai varsă lacrimi pe mormânt și vindec-orice rană prin cuvânt.
În arșiță e-o adire de vânt. Mama ne este limba și rădăcina în pământ și pâinea frământată de mâinile-i gingașe și aripile copiilor din mătase să zboare spre necunoscut, în zări albastre.
Femeia pe bune-i și gingașă floare, și amazoană, chiar și luptătoare, am putea spune că e vrăjitoare bună: ține destinul familiei în mână.
Ea ne iubește, ea ne hrănește. Și cum nu-și poate da mereu cu parfum, uneori hainele-i miros a ceapă și a fum. Femeia pe bune te inspiră, dar în cuptorul verii și transpiră, de aceea produsele Lactacyd îi asigură igiena pe parcursul vieții, din adolescență-n iarna bătrâneții. Produsele Lactacyd conțin toat-acid lactic, loțiunea pentru igiena intimă sau loțiunea calmantă se utilizează de femeia adevărată.
Șervețele umede ca să șteargă urmele...
Lactacyd a lansat campania Femei pe bune, pentru că nu ne plac femeile rele, dar nu credem nici în zâne sau iele, ci prețuim femeile cum sunt ele. Femei reale și imperfecte, blonde, roșcate, șatene sau brunete, iute participați la concurs că premiile sunt tentante, pentru voi și prietenele importante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu