Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 12 iulie 2016

Nicio petrecere fără decență!


Oricâte licori ar curge în pahare, oricâte zâne și-ar undui șoldurile la petreceri, oricâte minți s-ar pierde pe ritmuri latine, în iureșul sârbelor sau al horelor, să n-o uităm pe Măria Sa, Decența! Să o alegem drept fundal și să ne gândim la un cocktail unic preparat din cinci ingrediente bine alese pentru distinșii invitați!
1) whisky scoțian   turnat în pahare de cristal, cu gheață și felii de lămâie, după ce a fost lăsat ani întregi în butoaie de stejar. Brazilianca și scoțianul țes împreună o poveste de dragoste și o coc la soarele sau stelele verii, de nu se mai satură cunoscătorii să o savureze!
2) vanilie, miere, măr, muzică divină și magie. Aromee, aromee care ne întorc în timp și ne conduc prin labirintul inițierii noastre permanente.
3) cocktail-uri lejere de vară, în pahare așezate pe plajă în costume de baie, să li se vadă formele generoase. Glen Rio, cu sâni de mere, cu parfum de Ballantine's Brasil, ten creol, ochi sclipitori de gheață și coapse ferme!
4) Scoția cu istoria ei tulburătoare și salba de castele, cu lacului Loch Ness și monstrul Nessie, cu proba de aruncare a trunchiului de copac și cu sfâșietoarea muzică de cimpoi... Să dansezi Samba cu prietenii de pahar, de suflet și de petrecere la distileria Ballantine’s!
5) Decența de a cumpăra și de a consuma numai Ballantine’s Brasil. la petreceri, apoi precauția de a păstra bonul, de a introduce codul promoțional de pe sticlă și perseverența de a fi pregătit să pleci în pași de dans spre Scoția cu prietenii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu