Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 26 iulie 2016

Holidaynet.ro, cutia magică din care iese vacanța de neuitat


După ce a muncit un an, omul-creator are nevoie de odihnă, de o vacanță de neuitat pentru a se încărca de energie de la soare și de la păsările călătoare. În fiecare vară se naște o vacanță ca aminitirile frumoase să crească, tezaurul din suflet să sporească.
Pe oamenii îi apuc-așa deodat-un dor de munți, prin ierburi vor să meargă desculți, să colinde-n Maramureș prin Sovata și Banat, să soarbă verdele înnourat!
La tradiții să se-adape, să se scalde-n pure ape, să admire pe la sate, porțile din lemn sculptate. Să ajungă la Săpânța, unde râsu-și împrăștie sămânța peste sute de morminte, moartea să ne țină minte!
Din câte tărâmuri de basm țara are, cum să alegi unul fără asemănare? Cine ne spune:„încotro?Holidaynet.ro! 
Portalul de turism e o minune, cutia magică din care iese vacanța adevărată, cu cel mai bun preț garantat și seriozitate maximă la rezervat! Cazare-n pensiuni cochete, cu multă dragoste și multe margarete, cu ospitalitate și pentru client respect, doar pe acest portal găsesc. Oferte pliabile pe orice buzunar cum sunt aici, vă spun, mai rar! Clienții toți sunt mulțumiți, copiii lor sunt fericiți, nu plângeți c-aveți cheltuială multă, vă dau reduceri de 50%!
Cine nu și-ar da viața toată să doarmă-ntr-un conac de brad, pe fundație de piatră? Bag mâna-n cutia cu minuni și scot oferta de cazare, oameni buni!  Cazare Maramureș, să ne retragem în poveste, când viața e un iureș,  numai cântecul vraja-și țese:


„Fă-mă, Doamne, un lemn de brad
La mândruța-n foc să ard.
Lemn de brad și lemn de nuc
Pân' la mândra să mă duc.
Lemn de brad și lemn de nuc
Pân' la mândra să mă duc.”
În cameră miroase-a lemn de brad și  este decorată cu covoare din lână, mâncarea e bună, gazda e divină! Ai sentimentul de apartenență, parcă ai fi acasă, primit de mama ta cea bună!
Apoi, să căutăm cazare la Ocna-Sugatag să ne vindecăm de romantism și să ne tratăm de reumatism. Printre munți, vile, petale curg apele minerale, așteaptă instalațiile cu electroterapie și instalațiile pentru fizioterapie, se fac împachetări cu parafină pentru pielea fină.
Pe Iza și pe Mara tot curge mereu viața, tâșnește energie pură și nu e timp de rău și ură!
De e vară, de e iarnă, la poale de Gutâi sau apărat de creste se-ntinde un tărâm de poveste. Biserici din lemn și icoane pe sticlă pictate, cana curată de lapte, costumul purtat la biserică de sărbătoare și ceramica lucrată cu migală mare fac din Maramureș o floare.

Fa-ma Doamne un lemn de brad
La mandruta-n foc sa ard. x2
Lemn de brad si lemn de nuc
http://Versuri.ro/w/gffdfm
Pan' la mandra sa ma duc.
Lemn de brad si lemn de nuc
Pan' la mandra sa ma duc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu